معاون گردشگری استان تهران از تشکیل میز تخصصی گردشگری خوراک خبر داد.
به گزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان تهران، رضا همتی گفت: این میز با هدف شناسایی غذاهای بومی و محلی، آیینهای مرتبط با خوراک، تاریخ و هویت رستورانهای قدیمی تهران و برنامه برای برگزاری جشنواره و مسابقات خوراک تشکیل شده است.
معاون گردشگری استان تهران عنوان کرد: یکی از اهداف دیگر این میز ارتباط با بخش علمی و دانشگاهی به منظور توسعه گردشگری خوراک در سطح استان است.
او افزود: رویدادهای مرتبط با خوراک هم در بخش باورها و اعتقادات دینی و هم در بخش ملی و آئینی جذاب است.