بهگزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان تهران، ساناز حسینمردی دبیر اجرایی نخستین جشنواره خوراک خوان پارسی گفت: این جشنواره با حمایت پژوهشگاه میراثفرهنگی و گردشگری، پارک ملی علوم، فناوریهای نرم و صنایعفرهنگی و بخش خصوصی در مجموعه باغ سفال و سرامیک ایرو به مدت یک روز برگزار شد.
دبیر اجرایی نخستین جشنواره خوان پارسی عنوان کرد: این جشنواره با هدف شناسایی و معرفی افراد با استعداد در گردشگری خوراک به ویژه خوراکهای فراموش شده و درحال فراموشی اقوام ایران زمین برگزار شد.
حسینمردی افزود: نخستین جشنواره در سه بخش خوراک اقوام، نوشیددنی های ایرانی و نان شیرینی برگزار شد.
او خاطر نشان کرد: در کنار برگزاری این جشنواره ضمنت داوری خوراک و نوشیدنیهای ارائه شده کارگاههای آموزشی رایگان برای فراگیران به صورت رایگان برگزار شد.