رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان ری از آغاز پخت سنتی رب انار از تاریخ ۲۸ مهر به مدت یک ماه در روستای گردشگری قلعه محمدعلیخان از توابع بخش حسنآباد فشافویه خبر داد.
بهگزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان تهران، نورو.ز تقیپور گفت: در این مراسم بیش از ۲ هزار کیلو رب انار به روش پخت سنتی با هیزم در باغها تولید و آماده عرضه به گردشگران میشود.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان ری عنوان کرد: آب مورد نیاز باغهای انار این روستا توسط یک قنات تاریخی که به نام روستا شناخته شده است تامین میشود و شرایط آب هوایی و گرمای مساعد منطقه موجب تولید یک انار مرغوب و با کیفیت میشود.
او افزود: سال ۱۴۰۳ اولین جشنواره پخت انار برای شهوندان تهرانی و سایر گردشگران برگزار میشود.
روستای محمدعلیخان در ۶۳ کیلیومتری شهر تهران و در مجاورت جاده قدیم تهران- قم قرار دارد، شغل اصلی مردمان این روستا تولید دامداری، تولید گلیم و تولیدات محصولات خانگی شامل ربانار و انجیل خشک است.