معاون صنایعدستی استان تهران از برگزاری جشنواره خوراک و صنایعدستی در مرکز علمی کابردی واحد ۴۹ خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران، پروانه حیدری گفت: این جشنواره همزمان با هفته صنایعدستی و با هدف حمایت از تولیدات دانشجویی و عرضه آن در بازار برگزار شد.
.معاون صنایعدستی استان تهران عنوان کرد: یکی دیگر از اهداف این جشنواره آشناسازی دانشجویان با رشتههای صنایعدستی برای ادامه تحصیل در مقاطع کارشناسی است.
او افزود: در جشنواره صنایعدستی از دانشجویانبرتر در رشتههای صنایعدستی تقدیر شد.