دومین همایش بانوان کارآفرین صنعت غذا و گردشگری با تجلیل از ۲۰ تن از بانوان کارآفرین حوزه گردشگری خوراک در سالن همایشهای برج میلاد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعغذایی استان تهران، دنیا اخگری دبیر دومین همایش بانوان کارآفرین صنعت غذا و گردشگری گفت: «در این همایش که با حضور اساتید مطرح حوزه غذا، گردشگری برگزار شد کسبوکارهای موفق در حوزه ملی و جهانی معرفی شد.»
اخگری افزود: «یکی از اهداف این همایش معرفی ظرفیت و توان بانوان کارآفرین در صنعت غذا و گردشگری و انتقال تجربیات به دیگر بانوان برای موفقیت است.»
او افزود: «بخشی از وظیفه دبیرخانه دائمی بانوان کارآفرین صنعت غذا و گردشگری رصد و شناسایی بانوان دارای استعداد و کمک به رشد و توسعه کسبوکار آنها در صنعت غذا و گردشگری است.»
همایش بانوان کارآفرین غذا و گردشگری به صورت سالانه با مشارکت ادارهکل میراثفرهنگی استان تهران، شرکت نگاه آرمانی تیسان و باشگاه غذا و خوراک شناسی کمیسیون ملی یونسکو برگزار میشود.