بهگزارش روابطعمومی اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی تهران، علیرضا جعفری روز شنبه ۲۱ فروردینماه ۱۴۰۰، افزود: «غذاهای بومی و محلی براساس جغرافیا و مواد اولیه در دسترس تهیه میشود و خوراکها علاوه بر آنکه ما را با شرایط اقلیمی و جغرافیایی و منظر طبیعی منطقه آشنا میکنند، معرف منظر فرهنگی مردم بومی آن مکان نیز هستند.»
او بیان کرد: «به دلیل زمان برداشت سبزی کوهی والک در یک بازه زمانی محدود، این پلو در اوایل فصل بهار در شمیران طبخ میشود.»
علیرضا جعفری اضافه کرد: «ترویج میراث غذایی ضمن حفظ هویت فرهنگی منطقه موجب توسعه گردشگری غذا در شمیرانات میشود.»
او ادامه داد: «گردشگران برای تجربههای متفاوت سفر میکنند و گردشگری خوراک میتوانند یکی از این تجربهها برای جذب گردشگران باشد.»
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شمیرانات گفت: «با همکاری مجتمعهای گردشگری و پذیرایی شهرستان والک پلو به عنوان یک غذای بومی و محلی منطقه شمیرانات در منو غذایی افزوده شد.»