بهگزارش روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی تهران، مریم خدابنده روز دوشنبه ۱۳ بهمنماه ۹۹، افزود: «قرچک پذیرای اقوام مختلف کشور طی سالیان گذشته بوده است و همین امر موجب شده است تا در کنار غذاهای بومی شاهد استفاده از غذاهای محلی اقوام مختلف کشور در این شهرستان باشیم.»
او با اعلام اینکه مادران میتوانند عکس غذاهای بومی و محلی خود را با دستور طبخ آن به جشنواره ارسال کنند، بیان کرد: «به نفرات برگزیده از طرف هیئت داوران جوایزی نیز اعطا میشود.»
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی قرچک عنوان کرد: «یکی از اهداف این جشنواره شناسایی غذاهای بومی مورد پسند و انتخاب مادران قرچک است.»