سرپرست دفتر میراث فرهنگی شهرستان رباط کریم گفت: «به مناسبت اعیاد شعبانیه جشنواره غذا با مشارکت میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری رباط کریم و آموزش و پرورش این شهرستان در دبیرستان پیام برگزار شد.»
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تهران ، حمید کریمی سرپرست دفتر میراث فرهنگی شهرستان رباط کریم با اعلام این خبر گفت: «معرفی غذاهای سنتی اقوام که ارتباط نزدیک با سلامتی افراد دارد یکی از اهداف مهم این جشنواره در کنار سایر اهداف از جمله معرفی آیین ها ، لباس ها و موسیقی محلی اقوام ایرانی به شرکت کنندگان در جشنواره است.»
کریمی اظهارکرد: «استفاده از مواد غذایی ارگانیک و اصالت آن از معیارهای مهم در ارزیابی بهترین غذا در جشنواره غذای بومی و محلی است.»
کریمی ادامه داد: «با همت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان رباط کریم جشنواره دستاوردهای روستایی و حمایت از کالای ایرانی و بازی های بومی محلی امروز در مجاورت تپه ده حسن رباط کریم به دست سید ابوالفضل رضوی معاون توسعه روستایی رییس جمهوری و فرماندار و نماینده مجلس شورای اسلامی افتتاح شد و به مدت یک روز ادامه دارد.»
تهیه و تنظیم: سعیده قهرمانی